06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Computer- en randapparatuurbeheer

Hoe kunnen we assisteren?
Wij staan klaar
06 309-309 08
Of laat een berichtje achter:
Stuur een bericht
Voorkant_W365-presentatie-1080x675

Maximale Kracht, Minimale Zorgen : Onze beheerdienst

In ons moderne leven spelen computers en randapparatuur een cruciale rol. Ze houden ons niet alleen verbonden, maar zorgen er ook voor dat we productief kunnen zijn. Maar wat als u te maken krijgt met frustrerende uitdagingen zoals trage prestaties, onverwachte crashes of de noodzaak om oude apparaten te vervangen? Bij Mijn IT Specialist begrijpen we waar u mee geconfronteerd wordt.

Om deze reden hebben we een dienst ontwikkeld die uw technologische ervaring aanzienlijk vereenvoudigt. In onze dienst voor computer- en randapparatuurbeheer staat uw comfort en gemak centraal, waarbij we u ontlasten van de technische rompslomp die gepaard gaat met het beheren van uw computerapparatuur.

Of het nu gaat om het installeren en configureren van nieuwe apparaten, gegevensmigratie van oude naar nieuwe systemen, hardware-upgrades, reparaties, proactief onderhoud, of deskundig advies over technologische keuzes, wij zijn er om u te ondersteunen.

Hardware Upgrades en Reparaties
Software Configuratie en Updates
Gegevensmigratie
Proactief Onderhoud
Randapparatuurondersteuning
Data Back-up en Herstel
Nieuwe apparaten gebruiksklaar maken
Technisch advies
Remote Support

Wat is Randapparatuur?

Denk aan Printers, Toetsenborden en meer...

Was u al bekend met dit gevaar?

Ongebruikte software kan een ingang voor hackers zijn.

Werk slimmer, niet harder

In de moderne wereld, waarin tijd kostbaar is en efficiëntie essentieel is voor succes, begrijpen we dat technologie een waardevolle partner moet zijn, geen bron van stress. Onze dienst voor computer- en randapparatuurbeheer is er om u volledige controle te geven over uw digitale leven, zonder al die technische zorgen.

Vanaf het moment dat u uw apparaten voor het eerst in gebruik neemt, tot het regelmatige onderhoud dat ervoor zorgt dat alles soepel blijft draaien, staan wij aan uw zijde. Wij zorgen ervoor dat uw apparaten altijd klaar staan om u te ondersteunen, of u nu aan het werk bent, studeert of gewoon ontspant.

Installatie gemak

Proactief onderhoud

Efficiënt beheer

Hardware Upgrades en Reparaties

Bij onze dienst “Hardware Upgrades en Reparaties” kunt u terecht voor al uw hardware behoeften. Onze deskundige technicus repareert of vervangt kapotte hardwarecomponenten, zoals versleten accu packs, beschadigde moederborden, defecte harde schijven en meer.

Bovendien bieden we upgrades om uw systeem te verbeteren, zoals het toevoegen van meer geheugen, een snellere processor of een krachtigere grafische kaart. We zorgen ervoor dat uw apparaten optimaal blijven werken, zodat u zonder (verdere) onderbrekingen kunt blijven werken.

Software Configuratie en Updates

Onze dienst “Software Configuratie en Updates” is ontworpen om u te helpen bij het optimaliseren van uw software, zodat u zonder onderbreking kunt blijven werken.

Onze deskundige technicus is getraind om de nieuwste software-updates te installeren en te configureren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het proces. Het is namelijk belangrijk om uw software correct te configureren, omdat verkeerd geconfigureerde software uw pc of laptop ernstig kan vertragen.

Gegevensmigratie

Bij onze dienst “Gegevensmigratie” kunt u terecht voor het overzetten van gegevens van het ene apparaat naar het andere. Als u bijvoorbeeld een nieuwe computer heeft gekocht en uw bestanden en instellingen wilt overzetten van uw oude computer, dan kan Gegevensmigratie u helpen.

Onze deskundige technicus zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden overgezet naar uw nieuwe apparaat, zodat u zonder onderbreking kunt blijven werken. Wij zorgen ervoor dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt, zodat u niet eens merkt dat u met een nieuw apparaat werkt.

Preventief Onderhoud

Bij onze dienst “Preventief Onderhoud” kunt u terecht voor proactief onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Het betreft hier de onderhoudswerkzaamheden die worden verricht op basis van de kennis van de apparaten en volgens een vast onderhoudsschema om zo storingen, schade en uitval op een later tijdstip te voorkomen.

Preventief onderhoud is belangrijk omdat het kan helpen om ongeplande stilstanden te voorkomen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

Data Back-up en Herstel

Bij onze dienst “Data Back-up en Herstel” kunt u terecht voor het maken van back-ups van uw belangrijke gegevens en het herstellen van deze gegevens in geval van verlies of beschadiging. Het is belangrijk om regelmatig back-ups te maken van uw gegevens om te voorkomen dat u belangrijke informatie verliest. 

Er zijn verschillende manieren om back-ups te maken, zoals het gebruik van cloudopslag of externe harde schijven. Onze deskundige technicus kan u adviseren over welke methode het beste bij uw behoeften past en hoe u deze kunt gebruiken.

Efficiënt en op maat: onze IT-onderhoudsplannen

Bij Mijn IT Specialist begrijpen we de cruciale rol die uw IT-omgeving speelt in uw dagelijkse activiteiten. Wij geloven echter ook dat IT-ondersteuning toegankelijk en aanpasbaar moet zijn. Daarom hebben we IT-onderhoudsplannen ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze IT-onderhoudsplannen zijn ontwikkeld met het oog op efficiëntie en aanpasbaarheid, zodat u de controle behoudt over uw IT-ondersteuning. Hieronder vindt u een overzicht van onze IT-onderhoudsplannen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past.

IT-onderhoudsplannen

Essentieel IT-onderhoud

Ervaar moeiteloze IT-ondersteuning met ons "Essentieel IT-onderhoud" pakket. Dit pakket biedt cruciale diensten zoals softwareconfiguratie, gegevensmigratie, proactief onderhoud, randapparatuur-ondersteuning en technisch advies.
€79,95
/ vaste prijs
 • Software Configuratie en Updates
 • Gegevensmigratie (tot 100 GB)
 • Proactief Onderhoud
 • Randapparatuurondersteuning
 • Technisch advies

Uitgebreid IT-onderhoud

Betreed de wereld van naadloze IT-ondersteuning met ons "Uitgebreid IT-onderhoud" pakket. Naast de diensten van het "Essentieel IT-onderhoud" pakket, bieden we hardware-upgrades, data back-up, en remote support.
€129,95
/ vaste prijs
 • Alles van het "Essentieel" pakket
 • Gegevensmigratie (100+ GB)
 • Data Back-up
 • Gebruiksklaar maken
 • Remote Support

FlexIT

Ontvang gepersonaliseerde IT-ondersteuning met ons "FlexIT" pakket. Kies diensten op basis van uw behoeften en betaal per uur voor service op maat. Onze aanbod omvat alle diensten van het "Essentieel" en "Uitgebreid" pakket.
€--
/ uurtarief
 • Overzichtelijke Dienstenlijst
 • Flexibiliteit
 • Aanpasbare IT-ondersteuning
 • Transparante Prijsstelling
 • Deskundige Ondersteuning

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare