06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Disclaimer

Eigendom van de Website

Deze website is het exclusieve eigendom van Mijn IT Specialist en wordt beheerd om waardevolle informatie, producten en diensten te verstrekken aan onze gebruikers. Alle inhoud, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is auteursrechtelijk beschermd en blijft eigendom van Mijn IT Specialist. Onze inhoud mag niet worden gereproduceerd, verspreid of bewerkt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Aansprakelijkheid voor Inhoud

Mijn IT Specialist streeft naar accurate en actuele informatie, maar we kunnen niet volstaan dat alle informatie foutloos is. De inhoud op deze website is informatief en moet niet worden beschouwd als juridisch, financieel of professioneel advies. Mijn IT Specialist aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het gebruik van de verstrekte informatie.

Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites. Deze links worden aangeboden voor het gemak en impliceren niet dat we de inhoud van deze externe sites onderschrijven. Mijn IT Specialist is niet verantwoordelijk voor de inhoud, veiligheid of privacypraktijken van externe websites.

Advies en Consultancy

De informatie op deze website dient niet als vervanging voor professioneel advies. Voor specifieke adviezen met betrekking tot IT-diensten, consultancy of andere zakelijke aangelegenheden, raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met Mijn IT Specialist.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website behoren toe aan Mijn IT Specialist. Ongeoorloofd gebruik, reproductie of distributie van de inhoud is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Geen Volledige Garanties

Mijn IT Specialist biedt geen volledige garanties met betrekking tot de beschikbaarheid, functionaliteit of prestaties van de website. Hoewel we streven naar een continue en probleemloze toegang tot onze website, kunnen we niet garanderen dat deze te allen tijde foutloos zal zijn. Mijn IT Specialist aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onderbrekingen of technische problemen.

Wijzigingen

Mijn IT Specialist behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. We raden gebruikers aan deze disclaimer regelmatig te controleren op updates.

Toepasselijk Recht

Op deze website alsmede deze disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement Rotterdam.

Nog geen antwoord?

Heeft een vraag over privacy? Neem dan met behulp van het formulier hiernaast contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wilt weten.

U kunt natuurlijk ook bellen met 316 309-309 08 of mailen met info@mijnitspecialist.nl

Uw gegevens:

  Archives

  Geen archieven om te tonen.

  Categories

  • Geen categorieën
  Cart
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare