Uw it-specialist

Mijn naam is Donovan J., een gediplomeerd en actieve IT-er. Ik ben gefascineerd door de enorme mogelijkheden die IT biedt. Ik help u hierin graag de juiste keuzes te maken, keuzes voor de toekomst. Ik ben altijd energiek, zeer klantgericht en toegewijd in het bieden van de hoogste standaarden aan klanten.

Mijn IT Specialist levert heldere IT-oplossingen waarmee klanten kunnen bouwen aan hun succes. Daarmee ervaren klanten de meerwaarde van effectieve en efficiënte IT van het hogere niveau, met oog voor detail. Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit staan hierbij altijd centraal. Ik ben serieus en werk resultaatgericht, met een aantoonbare achtergrond hierin.

Mijn IT Specialist is na ongeveer vijf jaar doorgegroeid uit System CSL. Dit zult u ook opmerken in de zeer positieve reviews, die door onze klanten zijn achtergelaten. Mijn IT Speciaist is sterk gegroeid en ook de dienstverlening is steeds verder uitgebreid. We zijn nog steeds gevestigd op dezelfde locatie, met dezelfde service en dezelfde gezichten. Ik heet u van harte welkom bij Mijn IT Specialist.

portrait self

Studie

Mijn studie draagt bij dat mijn kennis op het gebied van IT up-to-date is.

In goede handen

Dankzij veel recente ervaring is uw opdracht in goede handen.

Na werktijd

Geen zorgen, ook na werktijd (17.00) zijn wij te bereiken.

Een passie in de IT

Klanten helpen aan de perfect passende oplossing, dat geeft mij voldoening.
0

Beoordelingen

0

OPERATING SYSTEM INSTALLATIES

0

Afgehandelde opdrachten

0

Jaren

Wat klanten zeggen over mij