06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Cybersecurity

Hoe kunnen we assisteren?
Wij staan klaar
06 309-309 08
Of laat een berichtje achter:
Stuur een bericht
cybercyber

Uw digitale veiligheid staat voorop

In de digitale wereld waarin we leven, is het essentieel om de beveiliging van uw gegevens en systemen serieus te nemen. Het verlies of de diefstal van gevoelige informatie kan immense gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw klanten. Het is daarom belangrijk om te investeren in een effectieve Cyber Security strategie.

Bij Mijn IT Specialist begrijpen we hoe belangrijk het is om uw digitale veiligheid te waarborgen. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van Cyber Security aan. Van het beoordelen van uw huidige beveiligingsmaatregelen tot het implementeren van de juiste oplossingen, wij zorgen ervoor dat uw digitale bezittingen veilig en beschermd blijven. Onderstaand bespreken we onze werkwijze en de stappen die we nemen om uw digitale veiligheid te waarborgen.

Digitale veiligheid als topprioriteit

Expertise en technologie voor uw beveiliging.

Samen Sterk in Beveiliging

Nauwere samenwerking, sterkere bedrijfsbeveiliging.

Voorbereid op alle fronten

Digitale veiligheid is niet alleen afhankelijk van software en online maatregelen, ook hardware en de fysieke omgeving van uw bedrijf zijn belangrijk. Daarom bieden wij ondersteuning op het gebied van hardware en kantoorruimte. Hierbij kunt u denken aan zaken als de beveiliging van uw serverruimte, de beschikbaarheid van voldoende blusmiddelen en de beveiliging van het kantoorpand om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Daarnaast helpen wij u ook graag met het opstellen van beleid voor verouderde laptops en andere hardware die mogelijk vertrouwelijke informatie bevatten en die op een veilige manier moeten worden opgeslagen of vernietigd.

Digitale veiligheid

Hardware ondersteuning

Complete oplossingen

Onze werkwijze: van advies tot implementatie

Met onze Cyber Security aanpak zorgen we voor uw digitale veiligheid. Wij beoordelen uw huidige beveiliging, geven advies en implementeren passende beveiligingsmaatregelen, zoals antivirus- en firewall-software, patch management, inbraakdetectie- en preventiesystemen. Bekijk het praktijkvoorbeeld hieronder voor een uitwerking van onze aanpak.

Kennismaking & Inventarisatie
Het kennismakingsgesprek gebeurt samen met de klant om de zakelijke behoeften en security-eisen te begrijpen.
Vervolgens gaan we over tot inventarisatie van de huidige IT- en netwerkinfrastructuur, inclusief de beveiligingsmaatregelen die momenteel worden gebruikt.
01
Risicoanalyse
Na het uitvoeren van de inventarisatie, is het noodzakelijk om de mogelijke risico's te identificeren die uw organisatie blootstellen aan beveiligingsincidenten. Een risicoanalyse is de volgende stap om de potentiële kwetsbaarheden te bepalen en te beoordelen wat de mogelijke impact van een beveiligingsincident kan zijn.
02
Advies
Op basis van de inventarisatie en de risicoanalyse geven we advies over de benodigde beveiligingsmaatregelen. Daarnaast adviseren we ook over het implementeren van beveiligingsprocedures, het gebruik van sterke wachtwoorden en het opzetten van tweestapsverificatie etc...
03
Implementatie
We richten ons op het implementeren van beveiligingsmaatregelen die passen bij uw organisatie, rekening houdend met uw specifieke behoeften en budget. Onze aanpak is flexibel en schaalbaar, zodat we uw beveiligingsniveau kunnen verhogen naarmate uw organisatie groeit en verandert. We zorgen ervoor dat uw systemen regelmatig worden bijgewerkt en gemonitord, zodat eventuele beveiligingsrisico's snel kunnen worden opgemerkt en opgelost.
04
Audit
Wij vinden het van cruciaal belang om periodieke evaluaties uit te voeren om de veiligheid van de klant te waarborgen. We houden de nieuwste beveiligingstrends en bedreigingen nauwlettend in de gaten en passen onze beveiligings-oplossingen voortdurend aan om bij te blijven. Zo zorgen wij ervoor dat de klant altijd beschermd blijft tegen de laatste bedreigingen.
05

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare