Systeembeheer

Proactief | Persoonlijk IT-specialist | Flexibel

ICT is voor iedere organisatie – klein of groot – een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Er wordt veel vertrouwd op technologie in het leveren van producten en/of diensten, dus het is van belang dat alles goed onderhouden wordt. Onder systeembeheer valt het onderhoud en beheer van je netwerk en alle apparaten en diensten die daarmee verbonden zijn, waaronder computers, firewalls, servers en telefoonverbindingen. Het betreft de beveiliging en uptime van uw apparaten zodat u probleemloos kunt functioneren. Systeembeheer voor MKB’ers kan al snel een dagtaak worden, waar u misschien niet op zit te wachten. Systeembeheer uitbesteden is een goede optie wanneer u de continuïteit van uw bedrijf wilt waarborgen en u zich wilt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Houdt in:

  • Adviseren
  • Beantwoorden van gebruikersvragen
  • Beheer van randapparatuur
  • Beveiligen van de infrastructuur
  • Kosten besparend
  • Ondersteuning bij technische problemen
  • Proactief beheer
  • Troubleshooten
  • Volledige ontzorging ook mogelijk

Waarom ICT outsourcing interessant is voor MKB’ers

Grote bedrijven hebben vaak genoeg budget en mankracht om ICT in huis te houden. MKB’ers hebben deze luxe niet altijd. ICT onderhoud is echter geen taak die iedereen op kan pakken en iemand fulltime in dienst nemen is zonde van de tijd en kosten. Door systeembeheer uit te besteden bent u verzekerd van de kwaliteit van uw ICT en heeft u hier zelf geen zorgen meer aan. Wanneer er iets mis gaat staat een specialist op de stoep om dit probleem direct op te lossen en u kunt te allen tijde terecht voor vraagstukken die uw kennis te boven gaan. Hierdoor heeft u een partner die op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen en haalt u het meeste uit uw ICT, zonder dat het voor u een vaste last wordt.

Systeembeheer uitbesteden aan Mijn IT Specialist

ICT oplossingen moeten uw bedrijf ondersteuning bieden en geen last worden. Mijn IT Specialist biedt u daarom een totaaloplossing en neemt uw gehele ICT uit handen. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken, terwijl uw systemen achter de schermen helemaal op orde gehouden worden. We voeren systematisch updates uit en kenmerken ons door de inzet van proactief beheer. Hiermee zorgen wij dat u geen hinder ervaart van eventuele storingen. Dit kunnen we veelal op afstand regelen, maar we staan ook net zo snel bij u op de stoep om het probleem hands-on op te lossen indien dit nodig is.

Volledig ontzorgd door Mijn IT Specialist

Naast systeembeheer levert Mijn IT Specialist ook andere diensten, waaronder werkplekbeheer en netwerkbeheer. Wij nemen graag uw volledige ICT bij u uit handen. Hiermee ontzorgen wij u volledig en bent u ervan verzekerd dat uw ICT in goede handen is, daarnaast kan u zich richten op de core business van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen met kwalitatief systeembeheer en onze andere diensten.

Neem contact op