06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Werkplekbeheer

Hoe kunnen we assisteren?
Wij staan klaar
06 309-309 08
Of laat een berichtje achter:
Stuur een bericht
overstappen-1

Werkplekbeheer op maat: afgestemd op uw bedrijfsbehoeften

Bij Mijn IT Specialist hanteren we een proactieve aanpak voor werkplekbeheer. We geloven dat voorkomen beter is dan genezen als het gaat om ICT-problemen. Daarom nemen we preventieve maatregelen om storingen en problemen te voorkomen, voordat deze zich voordoen. Dit omvat regelmatige monitoring, updates, patches en beveiligingsmaatregelen om uw werkplekken optimaal te laten functioneren en downtime tot een minimum te beperken.

Daarnaast bieden we altijd oplossingen op maat, zodat u de dienstverlening krijgt die perfect past bij uw bedrijf. We luisteren naar uw specifieke eisen en wensen en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen. Of u nu behoefte heeft aan specifieke software, hardware, cloudoplossingen of andere IT-diensten, wij zorgen ervoor dat u de juiste oplossingen krijgt.

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening schaalbaar is en kan meegroeien met uw bedrijf. Of u nu uitbreidt naar nieuwe locaties, meer medewerkers in dienst neemt of uw IT-behoeften veranderen, wij passen onze diensten aan om aan uw nieuwe eisen te voldoen.

Als betrouwbare partner in werkplekbeheer zorgen we er ook voor dat u altijd profiteert van de nieuwste technologieën. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld en zorgen ervoor dat uw werkplekken worden bijgewerkt met de nieuwste software, hardware en beveiligingsmaatregelen. Op deze manier kunt u met vertrouwen blijven werken met de meest up-to-date technologieën en profiteren van de voordelen die ze bieden voor uw bedrijf.

Proactief Werkplekbeheer

Voorkomen is beter dan genezen.

Schaalbare Oplossingen

Onze diensten groeien mee met uw bedrijf.

Uw betrokken IT-partner

Onze betrokkenheid als uw IT-partner gaat verder dan alleen het oplossen van technische problemen. Met ons werkplekbeheer streven we ernaar om uw ICT-omgeving optimaal te laten functioneren, zodat u kunt rekenen op goedwerkende computers, een veilig netwerk en naadloze verbindingen tussen uw apparatuur.

Onze IT-specialist zorgt ervoor dat storingen zoveel mogelijk worden voorkomen, maar mocht er toch een probleem optreden, dan staan we snel voor u klaar om het op te lossen. Hierdoor kunt u ongestoord blijven werken en uw klanten optimaal van dienst zijn.

Risico beheersing

Proactief onderhoud

Persoonlijke
IT-specialist

Uw partner voor zorgeloos en effectief ICT-beheer

ICT oplossingen moeten uw bedrijf ondersteuning bieden en geen last worden. Mijn IT Specialist biedt u daarom een totaaloplossing en neemt indien gewenst uw gehele ICT uit handen. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken, terwijl uw systemen achter de schermen helemaal op orde gehouden worden.

We voeren systematisch updates uit en kenmerken ons door de inzet van proactief beheer. Hiermee zorgen wij dat u geen hinder ervaart van eventuele storingen. Dit kunnen we veelal op afstand regelen, maar we staan ook net zo snel bij u op de stoep om het probleem hands-on op te lossen indien dit nodig is.

Een gestructureerde kijk op
uw IT-landschap

Mijn IT Specialist maakt het uitbesteden van uw ICT-beheer eenvoudig en biedt direct een scala aan aantrekkelijke voordelen:

 1. Kostenbesparing: Geen loonkosten voor een eigen IT-beheerder.
 2. Zorgeloosheid: Geen zorgen over back-ups, updates, beveiliging, antivirus, etcetera.
 3. Continuïteit: 24-uurs monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving voor maximale uptime.
 4. Deskundige ondersteuning: Een opgeleide supportdesk die klaar staat voor al uw vragen.
 5. Flexibiliteit: Betalen naar gebruik, op basis van het aantal servers/werkplekken per maand.
 6. Proactieve rapportage: Maandelijkse rapportage van de performance van uw systemen.
 7. Beveiliging: Professionele beveiligingsmaatregelen om uw ICT-omgeving te beschermen.
 8. Continu verbeteren: Regelmatige evaluatie en optimalisatie van uw ICT-omgeving.
 9. Reductie van downtime: Snelle en effectieve oplossing van ICT-storingen.
 10. Innovatie: Blijf up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen voor uw bedrijf.

Volledig ontzorgd door
Mijn IT Specialist

Mijn IT Specialist biedt meer dan alleen werkplekbeheer. Naast systeembeheer en netwerkbeheer kunnen wij uw volledige ICT bij u uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op wat echt belangrijk is. Met onze uitgebreide diensten ontzorgen wij u volledig en kunt u vertrouwen op onze expertise.

Onze aanpak is flexibel en afgestemd naar uw wensen. U kunt bij ons uw ICT-beheer volledig uitbesteden, maar ook gedeeltelijk als u dat wenst. In het laatste geval werken we nauw samen met uw interne systeembeheerder, waarbij wij als verlengstuk en achtervang fungeren, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. Als we het complete ICT-beheer voor u verzorgen, zijn wij eigenlijk de ICT-afdeling binnen uw bedrijf. Dit is handig als u geen systeembeheerder in dienst heeft of wilt hebben.

U bent in ieder geval altijd verzekerd van garanties en kwaliteit. Bovendien blijft u altijd flexibel, gezien al onze supportcontracten maandelijks op- en af te schalen zijn.

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare