06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Systeembeheer

Hoe kunnen we assisteren?
Wij staan klaar
06 309-309 08
Of laat een berichtje achter:
Stuur een bericht
Systemnetwork

Zorgeloos systeembeheer: efficient en flexibel IT-onderhoud op maat!

ICT is voor iedere organisatie – klein of groot – een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Vertrouwend op technologie om producten en diensten te leveren, is goed onderhoud van cruciaal belang.

Met systeembeheer zorgen we voor het onderhoud en beheer van uw netwerk en alle verbonden apparaten en diensten, zoals computers, firewalls, servers en telefoonverbindingen. Dit omvat het waarborgen van de beveiliging en uptime van uw apparatuur, waardoor u probleemloos kunt blijven functioneren. Met proactief systeembeheer voorkomen we vaak storingen voordat ze zich voordoen, waardoor u kostbare uitvaltijd kunt vermijden.

Voor MKB’ers kan systeembeheer al snel een tijdrovende taak zijn, waar u misschien niet op zit te wachten. Daarom is het uitbesteden van systeembeheer een verstandige keuze om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen en u te kunnen concentreren op uw kernactiviteiten.

Profiteer Meer met Ons Beheer

Maximale efficiëntie zonder het hoge prijskaartje.

Verzekerd van Continuïteit

Wij beheren uw systeem, zodat u kunt blijven draaien.

Efficiënt MKB-Systeembeheer in Beeld

Grote bedrijven hebben vaak genoeg budget en mankracht om ICT in huis te houden. MKB’ers hebben deze luxe niet altijd. ICT onderhoud is echter geen taak die iedereen op kan pakken en iemand fulltime in dienst nemen is zonde van de tijd en kosten. Door systeembeheer uit te besteden bent u verzekerd van de kwaliteit van uw ICT en heeft u hier zelf geen zorgen meer aan.

Wanneer er iets mis gaat staat een specialist op de stoep om dit probleem direct op te lossen en u kunt te allen tijde terecht voor vraagstukken die uw kennis te boven gaan. Hierdoor heeft u een partner die op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen en haalt u het meeste uit uw ICT, zonder dat het voor u een vaste last wordt.

Risico beheersing

Proactief onderhoud

Kosten besparend

Uw partner voor zorgeloos en effectief ICT-beheer

ICT oplossingen moeten uw bedrijf ondersteuning bieden en geen last worden. Mijn IT Specialist biedt u daarom een totaaloplossing en neemt indien gewenst uw gehele ICT uit handen. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken, terwijl uw systemen achter de schermen helemaal op orde gehouden worden.

We voeren systematisch updates uit en kenmerken ons door de inzet van proactief beheer. Hiermee zorgen wij dat u geen hinder ervaart van eventuele storingen. Dit kunnen we veelal op afstand regelen, maar we staan ook net zo snel bij u op de stoep om het probleem hands-on op te lossen indien dit nodig is.

Een gestructureerde kijk op
uw IT-landschap

Mijn IT Specialist maakt het uitbesteden van uw ICT-beheer eenvoudig en biedt direct een scala aan aantrekkelijke voordelen:

 1. Kostenbesparing: Geen loonkosten voor een eigen IT-beheerder.
 2. Zorgeloosheid: Geen zorgen over back-ups, updates, beveiliging, antivirus, etcetera.
 3. Continuïteit: 24-uurs monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving voor maximale uptime.
 4. Deskundige ondersteuning: Een opgeleide supportdesk die klaar staat voor al uw vragen.
 5. Flexibiliteit: Betalen naar gebruik, op basis van het aantal servers/werkplekken per maand.
 6. Proactieve rapportage: Maandelijkse rapportage van de performance van uw systemen.
 7. Beveiliging: Professionele beveiligingsmaatregelen om uw ICT-omgeving te beschermen.
 8. Continu verbeteren: Regelmatige evaluatie en optimalisatie van uw ICT-omgeving.
 9. Reductie van downtime: Snelle en effectieve oplossing van ICT-storingen.
 10. Innovatie: Blijf up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen voor uw bedrijf.

Volledig ontzorgd door
Mijn IT Specialist

Mijn IT Specialist biedt meer dan alleen systeembeheer. Naast werkplekbeheer en netwerkbeheer kunnen wij uw volledige ICT bij u uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op wat echt belangrijk is. Met onze uitgebreide diensten ontzorgen wij u volledig en kunt u vertrouwen op onze expertise.

Onze aanpak is flexibel en afgestemd naar uw wensen. U kunt bij ons uw ICT-beheer volledig uitbesteden, maar ook gedeeltelijk als u dat wenst. In het laatste geval werken we nauw samen met uw interne systeembeheerder, waarbij wij als verlengstuk en achtervang fungeren, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. Als we het complete ICT-beheer voor u verzorgen, zijn wij eigenlijk de ICT-afdeling binnen uw bedrijf. Dit is handig als u geen systeembeheerder in dienst heeft of wilt hebben.

U bent in ieder geval altijd verzekerd van garanties en kwaliteit. Bovendien blijft u altijd flexibel, gezien al onze supportcontracten maandelijks op- en af te schalen zijn.

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare