06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Voorwaarden reviews

 • Home
 • Voorwaarden reviews

Hoofdregels

a. Met uw review kunnen we onze producten en service verbeteren. Daarvoor is belangrijk dat u een eigen en eerlijke review geeft. En dat u ons toestemming geeft om die te gebruiken.

b. In deze voorwaarden vindt u nog een aantal extra regels. Het is nuttig om die goed te lezen voordat u een review indient.

c. Als u een review instuurt, gaat u ermee akkoord dat Mijn IT Specialist die gebruikt volgens onderstaande voorwaarden.

Persoonlijke Gegevens

a. Lees het privacybeleid van Mijn IT Specialist na.

b. Mijn IT Specialist en de moderator van de reviews krijgen alle gegevens die u invult te zien voor verbetering van onze producten en diensten.

c. Als u uw e-mailadres aan Mijn IT Specialist geeft in verband met de review, gaat u ermee akkoord dat Mijn IT Specialist en externe dienstverleners dit e-mailadres gebruiken om contact met u op te nemen in het kader van uw review. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

Privacy op de Site

Door ervoor te kiezen een review achter te laten, stemt u automatisch in met de publicatie van uw review op de website van Mijn IT Specialist en eventueel in andere communicatiekanalen.

Gebruik van uw Review

a. Als u een review instuurt, geeft u Mijn IT Specialist toestemming om deze te gebruiken bij de verbetering van onze producten en services, op de manier die Mijn IT Specialist daarvoor het meest geschikt acht. Deze toestemming kunt u niet intrekken.

b. Het is mogelijk dat uw review wordt vertaald en dat Mijn IT Specialist deze op andere sites plaatst.

c. Ook mag Mijn IT Specialist de tekst van uw review gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijvoorbeeld in reclamecampagnes of op social media kanalen). In dat geval zullen uw persoonsgegevens daarbij niet gebruikt worden, tenzij u daarvoor op dat moment expliciet toestemming heeft gegeven.

Waardering

Mijn IT Specialist waardeert de waardevolle bijdrage van reviews, aangezien deze ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. We geloven dat uw inbreng bijdraagt aan de optimalisatie van onze algehele klantervaring. Deelname aan het geven van reviews is een vrijwillige keuze die u maakt, en we zijn erkentelijk voor de tijd en moeite die u neemt om uw ervaringen met ons te delen. Uw input speelt een cruciale rol in ons streven naar continue verbetering.

Zichtbaarheid op de Site

a. U wilt op onze site natuurlijk alleen nuttige reviews lezen. Daarom laat een moderator de reviews eerst beoordelen op, bijvoorbeeld, ongepast taalgebruik. Deze moderator kan beslissen uw review niet te plaatsen, te redigeren of deze in te korten.

b. Als uw review is geplaatst, krijgt u per e-mail een bericht van de moderator.

c. Het kan zijn dat de beoordeling (gedeeltelijk) automatisch plaatsvindt, of door middel van steekproeven. Mijn IT Specialist kan daarom niet garanderen dat een ongepaste review nooit geplaatst wordt.

d. Het is aan Mijn IT Specialist en/of de moderator om te bepalen of een review wel of niet wordt geplaatst en of deze weer wordt verwijderd.

Doelgroep van uw Review

a. Bezoekers van de site of sites van Mijn IT Specialist.

b. Het is mogelijk dat andere sites of organisaties uw review of tekst daarvan overnemen van een site van Mijn IT Specialist. Mijn IT Specialist heeft daar geen invloed op.

c. Voor het gebruik van uw review door Mijn IT Specialist kan het nodig zijn om de tekst intern of extern te verspreiden.

d. Als uw review voor publiciteitsdoeleinden wordt gebruikt: dan krijgen de ontvangers of lezers daarvan uw review te zien.

Nog geen antwoord?

Heeft een vraag over privacy? Neem dan met behulp van het formulier hiernaast contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wilt weten.

U kunt natuurlijk ook bellen met 316 309-309 08 of mailen met info@mijnitspecialist.nl

Uw gegevens:

  Archives

  Geen archieven om te tonen.

  Categories

  • Geen categorieën
  Cart
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare