06 309-309 08
info@mijnitspecialist.nl
Oudedijk 156A, Rotterdam

Microsoft 365

Hoe kunnen we assisteren?
Wij staan klaar
06 309-309 08
Of laat een berichtje achter:
Stuur een bericht
365-1-1024x574

Complete IT-ontzorging voor het MKB

Hoeveel tijd gaat er verloren aan het beheren van e-mails en het zoeken naar de juiste versie van bestanden? En hoe veilig is uw bedrijf eigenlijk? In de huidige tijd van technologische vooruitgang is het van belang dat uw organisatie efficiënt kan (samen)werken. Toch horen we vaak van ondernemers uit het MKB dat zij zich afvragen of de cloud wel veilig genoeg is, of de kosten opwegen tegen de voordelen en hoe zij hun medewerkers kunnen betrekken bij nieuwe manieren van werken.

Als u ook met deze vragen zit, dan bent u bij Mijn IT Specialist aan het juiste adres. Ontdek onze Digitale Werkplek, waarbij u volledig ontzorgd wordt op het gebied van IT-beheer. Zo kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering, terwijl wij de veiligheid en effectiviteit van uw IT-systemen waarborgen.

De voordelen van de Cloud.

Schaalbaarheid, Kosten- besparing, Overal toegang.

Goedkoper dan u denkt.

Een slimme zet voor uw portemonnee.

De Digitale Werkplek van Mijn IT Specialist

Met onze Digitale Werkplek  kunt u overal werken, op elk gewenst moment en op elk apparaat. Deze online werkplek biedt niet alleen maximale flexibiliteit voor thuiswerken, onderweg of bij een klant, maar ook de garantie van veilig en efficiënt werken. Met alle nodige software en tools bij de hand, zoals de vertrouwde Microsoft 365-applicaties, verhoogt u uw productiviteit en werkplezier in een veilige online omgeving.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 biedt veel meer dan alleen de bekende programma’s zoals Word en Outlook. Het is een krachtig samenwerkingsplatform dat geavanceerde tools en cloudservices biedt om uw team efficiënter te laten werken. Teams en Sharepoint zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functies die het biedt.

Met Microsoft 365 krijgt u toegang tot alle Office-software die u gewend bent, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive, in de meest up-to-date variant. U hoeft niet te investeren in servers en onderhoud daarvan. Kies simpelweg een van onze pakketten en wij regelen de rest in samenwerking met Microsoft. Wij zorgen dat alles up-to-date is, werkt en goed beveiligd is volgens AVG-standaarden.

Bovendien is Microsoft 365 perfect voor zowel ZZP’ers als MKB’ers en is het flexibel met betrekking tot gebruikersaantallen. U betaalt alleen per gebruiker en kunt op elk moment op- of afschalen. Of u nu advies, migratie, inrichting of ondersteuning nodig hebt, wij ondersteunen u graag.

Efficiënt samenwerken met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams heb je alle tools in handen om moeiteloos met je team samen te werken. Je kunt chatten, online vergaderen, bellen en documenten delen op één centrale plek, waar je ook bent. Werk samen met je teamleden en bereik de gewenste resultaten, snel en efficiënt.

Productief werken met
Office apps

Met de Office apps van Microsoft blijft u altijd up-to-date met de nieuwste versies van Word, Excel en PowerPoint, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Met deze krachtige tools kunt u overal productief werken en krijgt u meer gedaan in minder tijd. Of u nu onderweg bent, thuis werkt of op kantoor zit, u hebt altijd toegang tot de documenten en tools die u nodig hebt om uw werk gedaan te krijgen. Zo blijft u efficiënt en effectief werken, waar u ook bent.

E-mail en agenda's

Onderhoud communicatie met zowel klanten als collega’s door middel van Outlook en Exchange, waardoor u de vrijheid heeft om vanaf elke gewenste locatie toegang te krijgen tot uw e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s. U kunt met gemak werken op de plaats die het meest geschikt is voor u.

De kracht van de cloud: samenwerken met OneDrive

Vergeet het ongemak van het verzenden van grote bestanden via e-mail. Met OneDrive-opslag in de Cloud kunt u bestanden delen en bewerken met uw collega’s en klanten waar en wanneer u maar wilt, zonder zorgen te hoeven maken over conflicterende versies. U kunt samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties in realtime en u heeft altijd de meest recente versie van uw bestanden bij de hand.

Bovendien zorgt OneDrive voor de beste beveiliging van uw gegevens en bespaart het u tijd en kosten van het onderhouden van lokale opslagapparaten.

In 5 stappen uw Digitale Werkplek:

Werkplek analyse
Bij Mijn IT Specialist starten we het traject naar uw Digitale Werkplek met een grondige Werkplek Analyse. Hierbij onderzoeken we uw huidige werkwijzen en systemen om inzicht te krijgen in waar uw medewerkers veel tijd mee kwijt zijn en wat zij ervaren als de grootste knelpunten in hun dagelijkse werk. Op basis van deze analyse stellen we vervolgens een op maat gemaakt plan op om uw digitale werkplek te optimaliseren en uw productiviteit te verhogen.
01
Advies op maat
Op basis van onze analyse van uw huidige werkwijzen, ontvangt u van ons een persoonlijk advies. Hierin geven wij aan waar uw bedrijf efficiënter kan werken en hoe u de productiviteit kunt verhogen door gebruik te maken van de juiste software. Naast het advies geven we ook een prijsopgave, zodat u precies weet hoeveel u kunt besparen door over te stappen op de aanbevolen oplossingen.
02
Technische implementatie
Bij Mijn IT Specialist staat de Digitale Werkplek vooral in het teken van efficiënter en plezieriger werken, maar daarbij is de juiste techniek onmisbaar. Het implementeren van deze techniek is dan ook van cruciaal belang. Hierbij zorgen wij ervoor dat dit gebeurt op een moment dat u daar geen tot minimale hinder van ondervindt.
03
Adoptie
Gebruikersacceptatie is misschien wel de belangrijkste stap richting uw digitale werkplek. Het implementeren van een mooie en functionele omgeving is niet voldoende, u en uw collega's kunnen alleen profiteren van alle voordelen als de software ook daadwerkelijk wordt gebruikt en op de juiste manier wordt gebruikt. Om dit te bereiken bieden wij workshops, trainingen, handleidingen aan, zodat uw medewerkers leren hoe ze de applicaties optimaal kunnen gebruiken.
04
Support
Onze ondersteuning stopt niet na de implementatie van uw digitale werkplek. We blijven ervoor zorgen dat uw omgeving stabiel blijft en dat eventuele storingen worden voorkomen. Als er toch een probleem optreedt, zorgen we voor een snelle oplossing zodat u snel weer verder kunt werken.
05

Kies uw eigen digitale werkplek:

Kosten per maandBespaar 10% met jaarlijkse betaling

ZZP

Eén complete oplossing voor de moderne ZZP'er. Gebruik alle tools die u nodig hebt voor een efficiënt en digitaal bedrijf.
€ --
/ maandelijks
 • Uw eigen IT-afdeling
 • Microsoft 365 en Teams
 • E-mail op eigen domeinnaam
 • Dagelijkse back-ups
 • Spamfilter en anti-virus
 • Onbeperkt helpdesk support

Zakelijk

Een op maat ingerichte IT-oplossing voor bedrijven met 2 tot 50 medewerkers, inclusief 24/7 uitstekende service.
€ --
basisbedrag / + € -- per werkplek
 • Alles van ZZP
 • Systeembeheer
 • Netwerkbeheer
 • Onsite support
 • Remote support
 • Bedrijfsapplicatie deployment

Zakelijk+

Als uw organisatie hogere standaarden vereist en uitzonderlijke dienstverlening nodig heeft.
€ --
basisbedrag/ + € -- per werkplek
 • Alles van zakelijk
 • Geavanceerde IT security op maat
 • Compliancy aan ISO 27001
 • Complexe configuraties
 • Snelheid optimalisaties
 • Maatwerk training(en)

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare