Werkplekbeheer

Uw werkplekbeheer uitbesteden? Wij bieden vakkundig onderhoud en betrokken support.

Systeembeheer

Door uitbesteding van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.

TV

We bieden u hulp bij televisie problemen. We komen bij u thuis langs en kijken alle bekabeling en natuurlijk de TV zelf na, zodat we snel tot de oplossing komen.

Printer

Heeft u een probleem met uw printer? Wilt u uw printer aansluiten op al uw apparaten? Draadloos of met een kabel, en op al uw apparaten?

NAS

Zou u graag altijd toegang tot uw bestanden willen waar u ook bent? Een opslagplaats waar al uw bestanden centraal staan en waar u altijd bij kunt.

Netwerkbeheer

Laat u informeren over hoe het uitbesteden van het netwerkbeheer uw bedrijf kosten kan laten besparen.

Cybersecurity huis

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten Mac reparaties. Of het nou gaat om hardware upgrades of om software problemen.

Windows diensten

Ook voor de klanten die Windows gebruiken kunnen wij veel betekenen. Of het nou gaat om het herinstalleren of verwijderen van virussen.

Computer reparatie

Of het nu gaat om een laptop, een desktop, een werkstation, een all-in-one pc of een compacte pc. Mijn IT Specialist heeft voor elke pc een oplossing.

Gebruiksklaar maken

Wij bieden de mogelijkheid om al uw gegevens over te zetten van uw oude naar uw nieuwe computer. Alsof er niets gebeurt is!

Remote support

Een computerprobleem oplossen maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Support op afstand is dan de ideale oplossing voor u!

Netwerk

Wij kunnen uw modem/router instellen, uw wifi instellen/beveiligen, uw wifi-bereik vergroten, uw netwerk instellen en uw netwerk troubleshooten.