%s

Werkplekbeheer

Uw werkplekbeheer uitbesteden? Wij bieden vakkundig onderhoud en betrokken support.
%s

Systeembeheer

Door uitbesteding van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming.
%s

TV

We bieden u hulp bij televisie problemen. We komen bij u thuis langs en kijken alle bekabeling en natuurlijk de TV zelf na, zodat we snel tot de oplossing komen.
%s

Printer

Heeft u een probleem met uw printer? Wilt u uw printer aansluiten op al uw apparaten? Draadloos of met een kabel, en op al uw apparaten?
%s

NAS

Zou u graag altijd toegang tot uw bestanden willen waar u ook bent? Een opslagplaats waar al uw bestanden centraal staan en waar u altijd bij kunt.
%s

Netwerkbeheer

Laat u informeren over hoe het uitbesteden van het netwerkbeheer uw bedrijf kosten kan laten besparen.
%s

Cybersecurity huis

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten Mac reparaties. Of het nou gaat om hardware upgrades of om software problemen.
%s

Windows diensten

Ook voor de klanten die Windows gebruiken kunnen wij veel betekenen. Of het nou gaat om het herinstalleren of verwijderen van virussen.
%s

Computer reparatie

Of het nu gaat om een laptop, een desktop, een werkstation, een all-in-one pc of een compacte pc. Mijn IT Specialist heeft voor elke pc een oplossing.
%s

Gebruiksklaar maken

Wij bieden de mogelijkheid om al uw gegevens over te zetten van uw oude naar uw nieuwe computer. Alsof er niets gebeurt is!
%s

Remote support

Een computerprobleem oplossen maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Support op afstand is dan de ideale oplossing voor u!
%s

Netwerk

Wij kunnen uw modem/router instellen, uw wifi instellen/beveiligen, uw wifi-bereik vergroten, uw netwerk instellen en uw netwerk troubleshooten.